شماره تماس : 09131119779 - 03142366060-63

آدرس : اصفهان -تیران -شهرک صنعتی - خیابان چهارم - پلاک ۵۰

با گسترش مشاغل و فعالیت‌های متعدد صنایع، شرایطی فراهم شد تا فضاهای کاری کمی تغییر کند. سوله‌ها از جمله سازه هایی هستند که توانستند در بسیاری از مشاغل بسیار کاربردی باشند. آنچه سوله را نسبت به سایر سازه‌ها متفاوت می‌کند، سقف شیبدار و نداشتن ستون میانی است. سوله‌ها را برای مصارف مختلف از جمله تاسیس کارخانه‌ها ایجاد می‌کنند، در ادامه ساخت سوله کارخانه را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار می‌دهیم.می‌توانید ساخت سوله کارخانه را به دو صورت سنگین و سبک طراحی و اجرا کنید. اما امروزه سوله‌های سنگین که سوله‌های تیر ورقی نیز نامیده می‌شوند، جای خود را به سوله‌های سبک داده‌اند. از آنجایی که سوله‌های سبک دارای مزیت‌های بیشتری هستند، امروزه بیشتر انواع سوله‌های سبک را اجرا می‌کنند. سوله‌های سبک که به سوله‌های خرپایی و فضایی نیز نامیده می‌شوند، دارای پیچیدگی‌های هستند که باید با دقت اجرا شوند. اما در انواع سوله کارخانه، سوله‌های UBM از جمله سوله هایی هستند که امروزه با روش‌های جدید نصب می‌شوند و بسیار مقرون به صرفه هستند.

 

مراحل ساخت سوله کارخانه

مراحل ساخت سوله کارخانه باید بسیار دقیق و با رعایت استانداردها انجام شود. از این رو توصیه می‌شود از مشاورانی که در ساخت سوله فعالیت می‌کنند، مشاوره لازم را دریافت کنید.

  • اولین کاری که باید برای ساخت سوله  انجام دهید، انتخاب زمین مناسب برای احداث سوله است. زمین مورد نظر باید دارای کاربری مشخص و متراژ متناسب باشد.
  •  سپس باید متناسب با شغلی که در سوله راه اندازی می‌کنید، جواز لازم را دریافت کنید.
  • در ادامه با کمک مهندسینی که در این حوزه فعالیت دارند، نقش اصلی سوله را طراحی کنید. در قسمت طراحی سوله باید هدف از احداث سوله و ابعاد زمین کاملا مشخص شده باشند. همچنین باید در طراحی سوله شیب سقف، تعداد دهانه ها، نوع دیوار پوش، میزان ارتفاع و شرایط آب و هوایی منطقه مورد بررسی قرار بگیرند.
  • معمولا زمین تمام سوله‌های صنعتی از جمله کارخانه‌ها باید لایه برداری، مسطح سازی شوند و سپس اسکلت سازه نصب شود.
  •  پس از طراحی‌های انجام شده، در کارخانه قطعات سوله ساخته می‌شوند و به محل احداث سوله منتقل می‌شود.
  •  پس از نصب قطعات سوله، اتصالات برق و تاسیسات سرمایشی گرمایشی نصب می‌شوند.

 

مشخصات سوله کارخانه

توصیه می‌شود برای بالا بردن امنیت سوله تمام استانداردهای لازم را در ساخت آن را رعایت کنید، این موضوع نه تنها باعث امنیت سوله می‌شود بلکه می‌توانید در هزینه‌های ساخت نیز صرفه جویی داشته باشید.

  •  از مشخصات سوله کارخانه می‌توان به وجود دفترچه محاسبات اشاره کرد. در این دفترچه که تمام مشخصات فنی سازه در آن ذکر شده است، این اطمینان را به شما می‌دهد تا امنیت سازه را بیشتر متوجه شوید. از جمله مشخصات فنی نوشته شده، تحمل سازه در برابر بارهای وارده از جمله برف و باران و زلزله است.
  • از دیگر مشخصاتی که باید به آن توجه داشته باشید، نوع متریالی است که برای ساخت سوله استفاده می‌شود. ضخامت و نوع ورق‌ها و آلیاژی که استفاده می‌شوند، می‌توانند در مقاومت سازه نقش مهمی داشته باشند.
  • اجزای سوله از جمله استرات سوله، مهاربند سقف و دیوار و ستون باد (وال پست) نیز باید به دقت اجرا شوند. 
  • از مشخصات سوله طول و عرض آن است که معمولاً طول استاندارد یک سوله حدود ۹۰ متر و عرض سوله می‌تواند تا ۳۵ متر باشد. ارتفاع سوله نیز با توجه به نوع کاربری می‌تواند تا حدود ۶ متر ساخته شود.
  • در ساخت سوله کارخانه، شیب سوله نیز باید در حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد باشد که در این صورت دهانه ای که می‌توانید انتخاب کنید دهانه بزرگ است و اگر سوله ای ۲۰ درصد شیب داشته باشد، باید دهانه کوچک را انتخاب کنید.

 

 قیمت ساخت سوله کارخانه

نمی توان قیمت ثابتی را برای ساخت سوله کارخانه در نظر گرفت، چرا که قیمت سوله کارخانه به عوامل متعددی بستگی دارد. البته توصیه می‌شود به دلیل رعایت استانداردها به دنبال سوله ارزان قیمت نباشید. 

  • بیشترین متریالی که برای ساخت سوله استفاده می‌شود آهن و ورق‌های گالوانیزه هستند، بنابراین هرچه ابعاد سوله بزرگتر باشد، آهن مصرفی افزایش پیدا می‌کند، در نتیجه قیمت ساخت سوله کارخانه بالاتر خواهد رفت.
  • کاربری سوله نیز در تعیین قیمت تاثیرگذار است. برخی از سوله‌ها به دلیل نوع کاربری باید از قطعات و فضاهای جانبی نیز استفاده کنند.
  • برخی از مشاغل صنعتی در سوله کارخانه باید از جرثقیل بر روی سقف استفاده کنند، که خرید جرثقیل نیز می‌تواند قیمت سوله را افزایش دهد.

 

هزینه ساخت سوله کارخانه

سه نکته نیز می‌توانند هزینه ساخت سوله کارخانه را افزایش یا کاهش دهند.

  •  اولین نکته تعیین محل احداث سوله است. اگر سوله را در مناطقی که امکانات زیادی وجود ندارد، احداث کنید، هزینه‌های شما افزایش پیدا می‌کند.
  •  نکته بعدی انتخاب نوع متریال است. بسیاری از صنعتگران به دلیل کاهش هزینه‌های خود از متریال درجه ۲ و 3 استفاده می‌کنند که تا حدود زیادی هزینه‌ها را کاهش می‌دهند.
  • سومین نکته نیز تجهیز کردن سوله است، شما می‌توانید با توجه به نوع کاربری سوله، علاوه بر تجهیزات اصلی تجهیزات جانبی از جمله انواع روشنایی ها، سیستم‌های گرمایشی، سرمایشی و سیستم‌های تهویه را نیز خریداری کنید.

 

ساخت سوله کارخانه در اصفهان

ساخت سوله کارخانه کار چندان ساده ای نیست و نمی‌توانید به تنهایی تمام موارد را پیاده سازی کنید. مشاوران و متخصصانی که در این زمینه فعالیت دارند، به شما کمک می‌کنند تا ساخت سوله کارخانه را با قیمتی بسیار پایین‌تر احداث کنید. با توجه به نوع فعالیتی که دارید، احداث سوله کارخانه می‌تواند کوچک یا بزرگ باشد. اگر فضای بزرگی را در اختیار دارید می‌توانید سوله‌های خط تولید، سوله انبار، سوله ساختمان‌های اداری را نیز در نظر بگیرید. همچنین باید به فضای اطراف سوله برای بخش نگهبانی، پارکینگ و فضای سبز توجه شود.کارخانه بهساز فولاد با ساخت سوله کارخانه در اصفهان در خدمت شما مشتریان گرامی می‌باشد.جهت ساخت سوله در اصفهان با ما در تماس باشید.
 

فرم ارسال نظر



دسته بندی اخبار