شماره تماس : 09131119779 - 03142366060-63

آدرس : اصفهان -تیران -شهرک صنعتی - خیابان چهارم - پلاک ۵۰

در نگاه اول، ممکن است یک بچه سوله را با یک سوله دو قلو اشتباه بگیرید. بنابراین، شما باید اطلاعات بیشتری در زمینه مشخصات بچه سوله کسب کنید. این نوع سوله در کنار سوله مادر طراحی و ساخته می‌شود و اغلب به عنوان فضای تکمیلی برای صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر چه این نوع سازه، ثانویه و کوچک تلقی می‌شود و ممکن است برای برخی ناکارآمدی ناچیز به نظر برسد، ولی کاربردهای وسیعی وجود دارند که بچه سوله‌ها می‌توانند برای کارخانه‌ها و سالن‌های تولید ارائه دهند و به طور کلی نمی‌توان نقش مهم آن را انکار کرد. در این مقاله سعی شده است علاوه بر معرفی این نوع سوله، مشخصات بچه سوله و مزایای استفاده از آن را بهتر بشناسیم.

 

بچه سوله چیست و چه تفاوتی با سوله دارد؟

ابتدا باید سوله را به شما معرفی کنیم. سوله در واقع یک سازه فلزی با سقف سوله ای شیبدار است که پس از انجام محاسبات فنی خاص، طراحی و ساخته شده است. سوله‌ها معمولاً در کارخانه ها، سازه‌های ساختمانی، انبارها، مرغداری ها، آشیانه ها، تعمیرگاه ها، مغازه‌ها و سالن‌های ورزشی که به قاب‌های باز بزرگ نیاز دارند، ساخته می‌شود. با توجه به ابعاد بزرگ تیرها و ستون‌های مورد استفاده، امکان راه اندازی این نوع سازه با استفاده از پروفیل‌های عرضه شده در بازار وجود ندارد. شما همچنین باید از "تیر ورق" برای پروفیل سوله استفاده کنید. همانطور که می‌دانید در حال حاضر سوله‌ها بیشترین استفاده را در دنیا دارند و در بیش از 90 درصد انبارها، سالن ها، صنعت، سالن‌های تولید دام و طیور مورد استفاده قرار می‌گیرند. 
این نوع ساختمان‌های فولادی پیش ساخته معمولاً بر اساس ابعاد، ارتفاع، طول دهانه و بار برف و باد موجود در منطقه به اشکال مختلف طراحی می‌شوند. پس از ساخت سوله، اگر کارفرما بخواهد فضای تولید را از فضایی که به آن مرتبط نیست (مثلاً انبار، آزمایشگاه، بخش مدیریت، پارکینگ ماشین پرسنل و ...) جدا کند، بچه سوله خواهد آمد. این سازه‌های جانبی در مجاورت سازه سوله اصلی بوده و از همان متریال و ابعاد کوچکتر سازه اصلی ساخته شده اند. به طور کلی از منظر مکانیکی، بچه سوله را در چهار دسته ساخته است:

  •  شیب یک طرفه
  • شیب دو طرفه
  • دو شیب یک طرفه
  •  دو شیب دو طرفه    

 

بچه سوله


ویژگی‌ها و نکات در طراحی و ساخت بچه سوله عبارتند از:

  • این سازه‌ها را می‌توان هم در طول پروژه و هم بعد از اتمام پروژه به ساختار اضافه کرد.
  • داشتن دیوار مشترک با سوله اصلی و جدا نشدن از آن یکی از ویژگی‌های کلیدی در ساخت بچه سوله است.
  • از سوله اصلی کوچکتر است و ابعاد آن در نهایت 60 درصد ابعاد سوله اصلی خواهد بود.
  • آن‌ها را می‌توان در هر دو طرف ساختار اصلی ایجاد کرد.
  • در ابتدا، ممکن است برای استفاده خاصی در نظر گرفته نشده باشد، اما اکثر شرکت‌ها به زودی آن را به موازات افزایش تولید خواهند دید.
  • هر زمان که کارفرما به شما گفت که به آن نیاز دارید، می‌توانید ساخت و راه اندازی بچه سوله خود را شروع کنید، بنابراین می‌توانید ساخت بچه سوله خود را به نقطه ای در آینده موکول کنید.
  • این سوله فقط می‌تواند از سقف‌های شیبدار جانبی تشکیل شده باشد که برای اهداف خاصی مانند آفتابگیر استفاده می‌شود. در نتیجه نیازی به ایجاد مدل کاهش یافته از سوله اصلی نیست.
  • عوامل دیگری مانند حضور یا عدم حضور بچه سوله در ساخت سوله، اندازه و مساحت سوله، نوع و کیفیت مصالح به کار رفته در ساخت سوله و نوسانات قیمت مصالح از عوامل مهمی هستند که بر قیمت نهایی سوله تاثیر می‌گذارد.
  • بازشوها در سازه جانبی که با توجه به بازشوهای سوله اصلی تعیین می‌شوند، عموماً نباید از محدوده خاصی تجاوز کنند. به طور کلی برد رایج‌تر در ساخت این سوله‌های کوچک 10 تا 15 متر است که در اکثر سازندگان نیز دیده می‌شود.
  •  برای ساخت بچه سوله مانند سوله اصلی باید از سازمان نظام مهندسی تاییدیه بگیرید. بنابراین، انتظار نداشته باشید که صاحبان سوله بتوانند سازه‌های جانبی کوچک را به دلخواه خود به سوله اصلی اضافه کنند.

بهساز فولاد با ساخت سوله در اصفهان در خدمت شما مشتریان گرامی می‌باشد.جهت استعلام قیمت ساخت سوله و  یا مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.

فرم ارسال نظر



دسته بندی اخبار